Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Şehitlerimize Rahmet ~ KİLİSE'DE ŞEHİTLERİMİZE RAHMET DUASI YAPILDI - Haber Ekspres

Şehitlerimize Rahmet ~ KİLİSE'DE ŞEHİTLERİMİZE RAHMET DUASI YAPILDI - Haber Ekspres. Başlangıç tarihi 29 tem 2015. En yeni şehitlerimize rahmet olsun! Gidişlerinin ardından hüzünlere boğulan anne babalarının ve eşlerinin yüreklerine. Şehitlerimize allah'tan rahmet diliyoruz, ailelerinin ve milletimizin başı sağolsun. İnna lillah ve innâ ileyhi râciûn…şehitlerimize allah'tan rahmet diliyoruz….

Allah şehitlerimize rahmet, acılı ailelerine sabır versin. Bu konu ezgilim tarafından 5 sene önce açıldı, 137 kere okundu ve kaybettiğimiz şehitlerimize allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Hayatını kaybeden aziz şehitlerimize allah'tan rahmet, kederli ailelerine, türk silahlı kuvvetlerimiz ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz. Şehitlere rahmet sözleri şehitlere rahmet. Aileleri 'ne rabbi̇m sabirlar i̇hsan eylesi̇n.

GERZE MEHMETÇİĞİMİZE DESTEK ŞEHİTLERİMİZE RAHMET DUÂSINDA BULUNDU
GERZE MEHMETÇİĞİMİZE DESTEK ŞEHİTLERİMİZE RAHMET DUÂSINDA BULUNDU from webdosyasp.diyanet.gov.tr
Pkk hakkari'nin şemdinli ilçesindeki gerçekleştirdiği ve 10'u asker, 18 kişinin şehit olduğu saldırı sonrası, ünlü popçu çelik erişçi, sosyal medyadan bir kınama mesajı yayınladı. Cahilim dersin, öğretmeni şehit edersin! Turgut uzdu adlı şaire ait tüm şiirleri antoloji.com da bulabilirsiniz. Şehitlerimizin ailelerine, türk silahlı kuvvetleri'mize ve tüm milletimize başsağlığı diliyorum. Ile ilgili kitap alıntılarını, yazar sözlerini, 1k okurlarının kitaplardan, yazarlardan yaptıkları etkileyici alıntıları inceleyebileceğiniz sayfa. Başta şehitlerin piri hz.hamza olmak üzere tüm şehitlerimize cenabi haktan rahmet diliyorum. Şiddetle, nefretle kınarken saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize allah'tan rahmet, yakınlarına. Şehitlerimize allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.

Şehitlerimize allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.

Yeter artık şehitlerimize allahtan rahmet yaralılarımıza şifa diliyorum.allah sabır versin türki̇ye. Şehitlere rahmet sözleri şehitlere rahmet. İnna lillah ve innâ ileyhi râciûn…şehitlerimize allah'tan rahmet diliyoruz…. Nurullah özkılıç adlı yazara ait şehitlerimize rahmet başlıklı köşe yazısı. Şehitlerimizin ailelerine, türk silahlı kuvvetleri'mize ve tüm milletimize başsağlığı diliyorum. .kınıyor, şehitlerimize allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Gidişlerinin ardından hüzünlere boğulan anne babalarının ve eşlerinin yüreklerine. Şehitlerimize allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Mekanları cennet olsun. paylaşımında bulundu. Ve onlar için fatiha suresi. Hayatını kaybeden aziz şehitlerimize allah'tan rahmet, kederli ailelerine, türk silahlı kuvvetlerimiz ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz. Terör örgütü tarafından gara'da şehit edilen 13 vatandaşımıza yüce allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Başlangıç tarihi 19 eki 2011.

Şehitlerimize allah'tan rahmet diliyoruz, ailelerinin ve milletimizin başı sağolsun. Terör örgütü tarafından gara'da şehit edilen 13 vatandaşımıza yüce allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Şair turgut uzdu isimli şaire ait şehitlere rahmet adlı şiiri okumak için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz. Gidişlerinin ardından hüzünlere boğulan anne babalarının ve eşlerinin yüreklerine. Başlangıç tarihi 19 eki 2011.

"Şehitlerimize Allah'tan Rahmet Diliyoruz" | HaberCarsamba.net Çarşamba haberleri, samsun ...
"Şehitlerimize Allah'tan Rahmet Diliyoruz" | HaberCarsamba.net Çarşamba haberleri, samsun ... from habercarsamba.net
Cahilim dersin, öğretmeni şehit edersin! Başlangıç tarihi 29 tem 2015. Güvenlik güçlerimiz için dua edelim bende şehitlerimize allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve türk milletine sabırlar dilerim. Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin. Şair turgut uzdu isimli şaire ait şehitlere rahmet adlı şiiri okumak için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz. Şehitlere rahmet sözleri şehitlere rahmet. Şehit polislerimize allah'tan rahmet, kederli ailelerine, yakınlarına, aziz milletimize ve de emniyet teşkilatımızın tüm. Allah c.c mekanlarını cennet eylesin.

Başlangıç tarihi 29 tem 2015.

Şu anda şehitlere rahmet sözleri şehitlere rahmet mesajları şiirini gönderen kısmı belirtilmemiş şiir ve yazılar sitemizde alıntıdır. 5 064 просмотра 5 тыс. Şehitlerimizin ailelerine, türk silahlı kuvvetleri'mize ve tüm milletimize başsağlığı diliyorum. Yılında aziz şehitlerimizi rahmetle, genç yaşta can ve yarlarından vazgeçerek bu topraklara şehit düşen kahramanlarımızı. Şiddetle, nefretle kınarken saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize allah'tan rahmet, yakınlarına. Cahilim dersin, öğretmeni şehit edersin! 14 şubat 2021 16:50 27. Ve onlar için fatiha suresi. Şehitlerimize allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Bu konu ezgilim tarafından 5 sene önce açıldı, 137 kere okundu ve kaybettiğimiz şehitlerimize allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Turgut uzdu adlı şaire ait tüm şiirleri antoloji.com da bulabilirsiniz. Şehitlere rahmet sözleri şehitlere rahmet. En yeni şehitlerimize rahmet olsun!

En yeni şehitlerimize rahmet olsun! İzmir'de ölenlere allah'tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılara şifa diliyorum. Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin. Pkk hakkari'nin şemdinli ilçesindeki gerçekleştirdiği ve 10'u asker, 18 kişinin şehit olduğu saldırı sonrası, ünlü popçu çelik erişçi, sosyal medyadan bir kınama mesajı yayınladı. Şiddetle, nefretle kınarken saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize allah'tan rahmet, yakınlarına.

GERZE MEHMETÇİĞİMİZE DESTEK ŞEHİTLERİMİZE RAHMET DUÂSINDA BULUNDU
GERZE MEHMETÇİĞİMİZE DESTEK ŞEHİTLERİMİZE RAHMET DUÂSINDA BULUNDU from webdosyasp.diyanet.gov.tr
Bu konu ezgilim tarafından 5 sene önce açıldı, 137 kere okundu ve kaybettiğimiz şehitlerimize allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. 14 şubat 2021 16:50 27. Güvenlik güçlerimiz için dua edelim bende şehitlerimize allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve türk milletine sabırlar dilerim. Yeter artık şehitlerimize allahtan rahmet yaralılarımıza şifa diliyorum.allah sabır versin türki̇ye. Mekanları cennet olsun. paylaşımında bulundu. Gidişlerinin ardından hüzünlere boğulan anne babalarının ve eşlerinin yüreklerine. Şehit polislerimize allah'tan rahmet, kederli ailelerine, yakınlarına, aziz milletimize ve de emniyet teşkilatımızın tüm. Allah c.c mekanlarını cennet eylesin.

Turgut uzdu adlı şaire ait tüm şiirleri antoloji.com da bulabilirsiniz.

Allah devletimizi kıyamete kadar daim etsin. Posted by gidadedektifi on 2 mart 2018 0 comments. Şehitlerimize allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Bu konu ezgilim tarafından 5 sene önce açıldı, 137 kere okundu ve kaybettiğimiz şehitlerimize allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Şehit polislerimize allah'tan rahmet, kederli ailelerine, yakınlarına, aziz milletimize ve de emniyet teşkilatımızın tüm. Gazilerimize ve şehitlerimize rahmet, minnet ve şükranla. Geride bıraktıkları yetimlerinin bahtlarını açık eyle, yollarını aç, işlerini kolaylaştır. Pkk hakkari'nin şemdinli ilçesindeki gerçekleştirdiği ve 10'u asker, 18 kişinin şehit olduğu saldırı sonrası, ünlü popçu çelik erişçi, sosyal medyadan bir kınama mesajı yayınladı. Ve onlar için fatiha suresi. Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin. Başlangıç tarihi 19 eki 2011. İnna lillah ve innâ ileyhi râciûn…şehitlerimize allah'tan rahmet diliyoruz…. Nurullah özkılıç adlı yazara ait şehitlerimize rahmet başlıklı köşe yazısı.

Cahilim dersin, öğretmeni şehit edersin! şehitlerimiz. Allah şehitlerimize rahmet, acılı ailelerine sabır versin.

Post a Comment for "Şehitlerimize Rahmet ~ KİLİSE'DE ŞEHİTLERİMİZE RAHMET DUASI YAPILDI - Haber Ekspres"